• Фото од историјата

  Потребни ни се фотографии од членовите и од активностите на Аероклубот Скопје. Доколку имате такви споделете ги со нас на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Пожелно е да бидат со краток опис, година на фотографирање и имињата. 

  Read More
 • Аеро фотографија

  Аеро фотографијата или снимањето од воздух станува се популарно. Со нашите воздухоплови Ви овозможуваме да фотографирате или снимите се што ве интересира од воздух.

  Read More
 • Влечење банери и транспаренти

  Кога ќе слушнете авион, Вие инстиктивно погледнувате нагоре. Тоа е тоа што ја прави оваа форма на маркетинг толку ефективна.

  Read More
 • Фрлање летоци и флаери

  Во потрага за ексклузивитет и нов начин на огласување, аеро клуб "Скопје" Ви нуди фрлање летоци и флаери од авион над целата територија на Република Македонија.

  Read More
 • Надзор од височина

  Аеро Клуб "Скопје", Ви нуди брза и ефикасна контрола на пратење и локализирање на шумски пожари, контрола на високонапонски далноводи и нафтоводи, пратење на сообраќајот и други летови поврзани со науката и технологијата.

  Read More
 • Изнајмување на простор

  Местоположбата и просторот на спортскиот аеродром "Скопје" или познат како аеродром "Стенковец", овозможува организација на различни манифестации, журки, забави од секаков карактер.

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • Падобранството е за сите на кои им треба авантура

  Моментот кога го напуштате авионот летајќи еден километар над земјата е момент кој не може да се опише со јазикот, зборовите, конструкциите што ни се достапни. Тоа е торнадо од емоции, возбуда и сензации што континуирано ги доживува падобранецот ученик од одвојувањето од авионот до отворањето на падобранот. 

  Read More
 • Научи да леташ

  Подготвени ли сте да учите да летате? Ако одговорот на ова прашање е ДА тогаш дојдете во нашиот Аероклуб Скопје. Учењето е со менторски систем според најдобрата програма за летање. Искуството на старите пилоти спакувано во новите методики на пренесување на знаењето го прави овој Клуб идеален за Вашиот прв лет.

  Read More
 • 1
 • 2


Моторно летање

Информации

Повеќе

Едриличарство

Ингормации

Повеќе
image

Падобранство

Информации

Повеќе

Моделарство

Информации

Повеќе